Таемниця двох
Між гулких епох
Розцвіта любов -
Таємниця двох.
Там - незнаний хміль,
Там - душа, як птах...
Гіркота і мед
На тремких устах.
Що їй дощ повчань,
Злива засторог?
Розцвіта любов -
Таємниця двох.
Свидетельство о публикации №111080406559
Вячеслав Романовський 27.03.2012 15:39 Заявить о нарушении