Гр шне кохання

Грішне кохання не всі зрозуміють.
Грішне кохання - воно не для всіх.
Та тих емоцій нікуди не діти,
Може для когось воно лише сміх.

Сьогодні ти мій. І я тільки твоя.
А завтра ти будеш вже з кимось другим.
І хтось мені інший вже завтра говорить,
Що я маю бути лише тільки з ним.


І спосіб життя цей хвилює так кров...
Не всі розуміють цю грішну любов...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.