Заколисана немов квiточка
Спить дитинонька теплим літечком,
Теплим літечком, під калиною,
Доля жде її журавлиная.
По світам літа її матінка,
Шука доленьку, немов ластівка.
За моря летить, лиша донечку,
Що чекатиме у вiконечка.
Зжалься, доленько, над дитиною,
З'єднай матінку з Україною,
Поверни її в край рiднесенький,
Щоб не плакали тi малесенькi.
***
Щоб було дитинство з ласкою матусі,
Та щоб були поряд дідусь та бабуся,
Щоб світило сонце й доля посміхалась,
На родинні свята, щоб усі збирались.
Свидетельство о публикации №111080405614