***

бий мене, ріж мене, їж мене, пий,
розливай до останньої краплі.
знущайся як хочеш, тільки не вбий.
четвертуй або розділи навпіл.

бий, я терпляча. волати не стану.
приймай вже акт самопожертви.
веди брудну руку по тонкому стану...
а тобі лише би пожерти.

тисни на мене. давай! ще сильніше!
ще декілька метрів до краю.
я твою руку стискаю міцніше:
мій вогник уже не палає...

викохай, вимучи, вижми до дна,
та в останній момент зупинися.
хай залишилася зовсім пуста.
проте ти хоча б вдосталь напився.


Рецензии
даже на такие жертвы способны... ради любви!

Костя Крамар   06.08.2011 14:44     Заявить о нарушении