Из польских поэтов Уманской школы - М. Гославский

Хотів би я соколом стати,
Навчитись, як сокіл літати!

Літав би я вільним сокОлом,
Пронісся б над рідним Подолом!

Орле, орле, стій!
Візьми мене в політ свій!

Літать будем понад скали,
Там, де вічність, там, де хмари...

Орле сизий мій!


Рецензии