Н ч

Ніч - усе сбиваеться у біль
А біль сбиваеться у звуки
І я шукаю знову руки
Щоби зірвати з себе пути!

Ти мене чуєшь?
-Вона не спить..
Ти знаешь!?
Їй напевно колить біль...

До ранку може відгорить,
Пробачить і обнімуть руки!?
- А я кажу, що не пробачить серце..
Воно для тебе тепер мертве!

Згадай, і може зрозумієш
У чому твій порив
І може тоді ти повіриш
Що для тебе у тій душі обрив...

Напевно не зберіг
- Ти не сказав, що досить!
Собі,.. ти так не зміг!
Тепер тебе ніхто не просить!!

Ти зрозумій, вона не суть
Життя, розлуки..
Вона сильніше ніж кохання!
До неї в мене молять руки!!!...


Рецензии