Там, де...

Там, де річечка Кам'янка плине,
Де іскрами струмочок виграє,
Туди душа моя безмежно лине,
Бо місто Умань рідне там моє.

Краса його гостей ззиває,
А парк"Софіївка"вражає увесь світ!
Щоранку він зорю стрічає,
Щоб вдень всім зіркою світить.

Тече вода також в краях далеких,
Та в рідному дворі і у саду,
Мов вартові стоять лелеки
Й криниця,як скарбниця у роду.

На річці тій-латаття ніжно-біле,
Мов відблиск місяця нічного у воді.
Гармонія природи нам дає життєві сили
Для мрій і сподівань, й нових надій...


Рецензии