Свобода

Забувайте, українці, про щасливу долю,
  бо купили з патрохами вас і вашу волю.
  Ваші очі вже померкли, а душі згоріли,
  можновладці в Україні клани породили.
  Чи не бачили ви, люди, кого обирали?
  Тепер очі повилазьте, щоби не казали:
  «Нема єдності у нас ,брат іде на брата,
  вимирає земля наша, порожніє хата,
  ліси, луки, гори, ріки- все гребуть під себе,
  хватизують, ненаситні ,скільки їм ще треба?»
  Залишилось тільки небо, та й те з Чорнобилем,
  прийде час і землю всю щастієм засієм.
  Нехай мати -Україна Богуна відродить,
 що від Дону до Карпат усю землю сходить,
  в кожну хату, в кожен дім принесе свободу,
  всім покажем, хто ми є і якого роду.


Рецензии