Вильна и невидима

Твій голос шоночі різав мені вуха.
І карі очі в мої вдивлялись уночі.
Беззахисно і безсоромно тебе слуха.
Я проклинаю зараз ночі в глушині.

Безболісно і подумки у тиші,
Я прошу до мене не приходити у сни
Це пагубно блукати,бігати до крику
Шукаючи покою у пітьмі.

Прокинутись і зупинитись на хвилину.
Забути всі місця де мріяли собі.
Безшумно спочивати в тиху годину,
І не втрачати розуму свого в тобі.

Без голоса і без очей байдужих
Без тебе і без запаху твого.
Я вільна і невидима для інших.
Назавжди закувала сердце від твого.


Рецензии