Не от меня
Блажени вси надеющиеся нань
Не убоюся от тем людей,окрест нападающих на мя.
Сынове человечестии,доколе тяжкосердии?
Вскую любите суету и ищети лжи?
Яко несть во устех их истины,сердце их суетно
Помилуй мя,Господи,яко немощен есмь
Да скончается злоба грешных
Господи,Господь наш,яко чудно имя твое по всей земли
Исповемся Тебе,Господи
Яко праведен Господь
Словеса Господня,словеса чиста
Призри,услыши мя,Господи
Ни ли уразумеют вси делающии беззаконие
Или кто вселится во святую гору твою?
Сохрани мя,Господи
вонми молению моему
Яко Тобою избавлюся от искушения
Свидетельство о публикации №111080202403
Норман Губиануари 03.08.2011 00:47 Заявить о нарушении
Израиль Кузнецов 03.08.2011 01:05 Заявить о нарушении