This poem is a very curt...
You don't listening your heart,
But I don't know-why?
This poem is a very curt,
but it is wonderful as a buterfly.
I love you- reapiting again.
Now on my soul does not drop a rain.
Always, I am waiting of you.
What about you?
Свидетельство о публикации №111080202231