Дощ та спека

Ночами дощ з грозою, злива,
Листя обмитеє шумить.
Вікно відсвітить палахливо
Ту блискавичну грізну мить.

А літо все красой буяє,
Де липень шапку чинно зняв...
Повніша в лісі птича зграя,
Де молодняк на крила став.

Свавілля сонця і спекота
Нас ясним ранком зустріча,
І вітра так душа розкута
Гне долу верби зазвичай.

Захмарить вечір знову зорі,
Посипе тепленьким дощем...
Знов дні, як в тропиках прозорі,
Рясніють квіти під кущем.


Рецензии
Чудовий вірш! Гарно відтворили теперішню погоду!
Успіхів!

Владислав Похилый   01.08.2011 16:44     Заявить о нарушении
Дякую, Владіславе!
Натхнення та любові.
Віталій.

Виталий Меланич   01.08.2011 17:17   Заявить о нарушении