Що ж, ти почесний головний редактор

Що ж, ти почесний головний редактор
Часопису моїх нічних кошмарів.
Розшукуючи тріснутий характер,
Моя душа минулим тихо марить.
Закінчиться усе, та ще не скоро.
Нехай носовички тепер не модні.
На височенних імпортних підборах
Крокує моїм настроєм самотність.
А хтось планує випадкове вбивство
Огнів в моїх очах, таких не карих.
Вже завтра це потрапить в видавництво
Часопису моїх нічних кошмарів.


Рецензии