Життя де

«Життя іде і все без коректур», –
Колись давно це написала Ліна.
І я живу, своїм життям живу,
А річка часу так невпинно плине.
І вже не зміниш те, що ти зробив,
Не зможеш знову ти життя прожити.
І ти такий, як Бог тебе створив,
Ти мусиш нести щастя і творити.
Нехай нелегко жити нам буває,
Не слід впадати в відчай кожен раз.
Спливає час – все пам'ять забуває.
Майбутнє світле давно чекає нас.


Рецензии