Питання без в дпов дей

Життя прекрасне, ми це знаємо.
     Але скажіть мені чому
     Ми про своє життя не дбаємо,
     Самі руйнуєм все чому?

Нема людини без гріха,
Адже святих нема на світі.
У всіх нас доля нелегка,
Шляхи життя всі горем биті.

І як прожити нам, простим
І грішним людям на землі,
Бо в порівнянні з всесвітом,
Ми лиш нікчемні і малі?

І чи існує те життя,
Що після смерті настає?
Чи справді поза нашим світом
Чистилище і пекло є?

Чому погане все в житті
Ми пам’ятаємо роками?
А все хороше чому ми
Самі руйнуємо руками?

Коли пора настане та,
Що барвами наповнить душу,
Людей покине сліпота
Й жадоба, що постійно душить?

Коли любов і доброта
Увійдуть у життя людей?
І коли прийдуть щастя дні
Для бідних й кинутих дітей?

Чому буває так в житті?
Чому його ми не цінуємо?
Чому живемо в небутті,
 І не живемо, а існуємо?


Рецензии