Вiддали любов на поталу
Упарі здіймались до хмар.
Сьогодні любов на поталу
Віддали у розпалі чвар.
Приймала любов на себе
Разючі удари слів.
Спиніться!- благала. Далебі,
Обох засліпив гнів.
Молила любов відчайдушно:
Не треба! Іще я жива!
Єднала їх сплетені душі.
А ВІН по-живому рубав.
Пораненим птахом донизу...
Злетіла, ще порух крила.
Біль гострий раптово пронизав.
Любові й ВОНА не спаса.
Пішла, затаївши образу.
Зостатись? Ні, ВІН не просив.
Застигли в повітрі фрази,
Любові забракло сил.
Свидетельство о публикации №111073106138
Олег Оношко 03.07.2012 14:40 Заявить о нарушении
Вот я и появилась. Иду к Вам.
Людмила Идущая 23.01.2013 15:27 Заявить о нарушении
Олег Оношко 25.01.2013 14:47 Заявить о нарушении