Галинi вiд родини

За столом сидить родина
Та найближчі друзі всі
Іменинниця Галина
Серед нас в усій красі.

Завжди всміхнена, привітна,
В господарстві дуже спритна,
Напече та приготує –
Всіх нас смачно нагодує!

Працьовита та невтомна
І при цьому – досить скромна.
Толік каже не дарма:
«В світі кращої нема!»

Ми тобі бажаєм, Галю,
Буть такою і надалі!
Вік чудовій сорок п’ять –
Час для жінки розквітать!


Рецензии