Ви погляньте, люди добрi...

Ви погляньте, люди добрі...
що твориться в світі.
Загралися у вибори
як маленькі діти.

Кожен хоче керувати
і до влади пнеться.
Бо коли ж іще нагода
така підвернеться.

Усі партії говорять,
що вони все знають:
як нам жити, що робити
і про все подбають.

Та не вірте, добрi люди,
що настануть зміни.
Прийдуть "нові"...
й пограбують знову Україну.

     2006г.


Рецензии