Лист коханому...

Як серденько терпить!..Лиха його доля
На відстані бути із тим, що кохає!
Воно ніби пташка, не знаюча волі,
Що крила у путах, вже рік не літає...

Торкаюсь губами тебе візуально,
Так хочеться, любий, до тебе летіти!
Всі дні, що в розлуці, я знаю, не марні,
Працюєш для того, щоб вчилися діти.

-О, Боже, країна в такій вже тій скруті,
Роботи  всім обмаль, прийому не має.
Коли вже скінчаться всі дні оці люті,
Про всі негаразди наш уряд подбає?

Як хочеться бути, коханий мій, поряд,
І бачити очі твої... Так кохаю!
Молюся до Бога, Він заступ від горя,
І сили дає, що мене і тримає.

А ти не мовчи, напиши, як умієш.
Скажи, що сумуєш , так хочеш в родину,
І думку про зустріч у грудях плекаєш,
Що в серці твоєму ми кожну хвилину.
                30.07.2011

Дав натхнення:http://www.stihi.ru/2010/05/27/4029


Рецензии
Важка тема. Але добре написано.
У нас, певно, кожен третій дорослий чоловік на заробітки їде...

Василь Кузан   31.07.2011 12:38     Заявить о нарушении
Дякую Вам! Мій чоловік дома, а ось дивлюся на свого меншого сина, який не може працевлаштуватись по спеціальності в рідному місті,працює в іншому місті не по спеціальності і не заводить сім'ю тому, що розуміє, що не витягне поки що більше себе. Сумно.
Всього кращого!

Людмила Дзвонок   31.07.2011 15:29   Заявить о нарушении