Дога колыйм
Айны,йолдызлар куреп эллэ телсез калдым.
Язар сузлэрем юк,бер кемгэдэ эйтмим.
Аркаимдан кайткач,эллэ калдым ятим.
Тагын барасы бар.Эллэ тошеп югалган.
Тау итэгендэ жан кисэгем калган.
Сина гына эйттэм.Ышансан ышанасын инде.
Гаеплэми калсан.Сагынасын мы мине.
Мин сине сагынам.Бер оныта алмыйм.
Аркаимга барып догаларны колыйм.
29.07.2011 г
Свидетельство о публикации №111072907376