Аркаимга барып кайт
Бу гэжэп кулымдан тарта.
Юлга чык дип колакка пышкылдый.
Кондэн кон "уйларны корта".
Каушадым сыман бугай.
Тоннэрендэ очып китэм.
Нэрсэдер Аркакимда бар.
Эллэ чашкан хэлгэ житэм.
Чыкмый булмас болай булгач.
Аркаимга бит кунел тарта.
Эллэ эчемдэге кояш.
Сурелгэн хэлдэ ята.
Менэ шулай сезгэ яздым.
Шигеремнен фикере бар.
Аркаимга барып кайтсан.
Кунелегез кояш табар.
29.07.20011
Свидетельство о публикации №111072904833