Нема часу повернути...

Немає часу повернути
моє життя назад,назад...
Немає сили все забути-
забути те чому не рад.

Не хочу я тії любові,
не хочу я страждань за це,
це у очах моїх,у мові-
не хочу я,не хочу це!

Нема тебе,тебе немає,
нема очей твоїх і слів...
І хто про це все зараз знає?
А той,хто знав би- той не зміг
тебе забути-все забути...
Й немає сили повернути...


Рецензии