Врятуй, пробач

Так як було, ніколи вже не буде,
Вже не повернеш безтурботний час,
Звертаюсь я до суду: "Суде,
Врятуй від лиха ненависті нас!
Врятуй від злочинів, що кожен день вчиняєм,
Пробач за зраду ближнього свого,
Врятуй від втіхи, від якої ми палаєм,
Пробач за втечу від заповіту твого!"

Не зовсім вдалий твір)


Рецензии