Таемне

Все як було тобі я розкажу,
Лише у тиші очі приховаю,
Життя і долю на долоні покажу,
Лише мовчу про те, що я кохаю.

Ми знову просто дружньо привітались,
Я розказала як і чим живу
І знову ми ні в чому не зізнались,
І як раніше я життям пливу.
 
Ти знаєш все, бо все розповідаю,
Але не помічаєш таємниці
І я чудово все про тебе знаю,
А плачу мовчки, як роса в пшениці.

А може просто я боюсь зізнатись,
Що про таємне те кохання знаєш,
Ти просто не втомився гратись
Або до іншої душею ти палаєш.


Рецензии