Весна у серцi для кожного з вас

Сонце заблукало у твоїм волосі,
Вітерець грайливо пестощами вкрив,
Птахою із неба, на своїм порозі,
Дівчини-весни я вiдчула спів.
Пісня та цілюща душу зігрівала,
І в легенях подих сповнився краси,
Я раділа сонцю та й собі співала,
У обіймах ніжних Дівчини-весни.
Посміхнись мій друже та впусти до серця,
Дівчину квітучу з кошиком тепла,
І весна до тебе ніжно пригорнеться,
Щоб пішла назавжди із душі зима!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.