Без Бога ми не зможем добре жити

Святий і вічний всемогутній Бог,
Дай сил іти, а не стоять на місці;
Дай розум, мудрість суєтних тривог
Не допускать , а впевнено йти в вічність.

Дай добру пам"ять: Слово щоб Твоє
Жило і діяло в житті моєму,
Щоб в скрутний час підтримало мене,
Щоб все життя моє було тобі приємним;

Стремління в серці щоб булИ завжди
Святі і лагідні, і кришталево-чисті.
Будь попереду завжди перший Ти,
Ісус- Зоря ранкова світло-промениста.

Наповни всю потоками води
Живої, вічної, цілющої, святої;
Дай сил в житті усе перемогти
І жити лиш одним Тобою.

Наповни серце до самих країв
Твоєю Божою безмежною любов"ю,
Щоб не хвалилась у своїм житті
Нічим своїм, а щоб лише Тобою.

Бо тільки Ти життя моє змінив,
Всі почуття, думки і мрії,
Весь до граминочки мій гріх простив
І дав мені новЕ життя й надію.

Слаба хоч жінка я , та Ти - всесильний Бог,
Мене одну у горі не покинеш,
Розсієш весь туман моїх тривог
І допоможеш стать на ноги сину,

Бо збилося дитя моє з шляхУ-
Диявол душу й  очі затуманив.
Мій Бог, прошу, зніми полуду ту
Й звільни від сатанинського дурмАну.

Готова, Боже, душу я віддать,
Щоб все змінилося в житті мойого сина,
Не відійшла щоб Божа благодать,
Лише Тобі служила щоб дитина;

Щоб зрозумів: немає трьох доріг-
Тільки дорога, що веде у небо
Й дорога в ад. Дай сили, щоб син зміг
Перемогти все те, що не від Тебе;

Перемогти, що нав"язав диявол,
Підступний ворог лЮдської душі,
Що хоче кинуть у гріховну яму,
Щоб син не зміг служить лише Тобі

Святому Богу вічному Живому.
Він хоче спутать все в його житті.
Та не змінити , Боже, твого плану.
Я сина доручаю лиш Тобі.

Нехай же буде у моїй родині
Лиш воля Божа кожну мить і час,
В моїм житті, в житті мойого сина,
Моєї мами, бо Ти любиш нас.

Бог всіх так полюбив, що Свого Сина
На смерть віддав, щоб мали життя вічне.
Прийміть Христа, бо тільки Він єдиний
Всім допоможе нам прийти у вічність.

Почуйте заклик мій, батьки і діти!
Почуй, народ мій, рідна Україно!
Без Бога ми не зможем добре жити-
У всьому допоможе Бог єдиний.

Хай буде слава, честь і поклоніння
Тобі єдиному Живому Богу:
Отцю всесильному і Богу -Сину
І Духу Божому Святому!


Рецензии