Чытаем Сартра
Адказваць жартам,
Гуляць з азартам,
Бо ты ўпарты.
Ці перад стартам
Так ляглі карты?
Давай назаўтра
Пакінем Сартра.
Было азартна
Ужо са старту.
Не будзе заўтра
Ніякіх жартаў.
Змяшалі карты,
Было не варта.
Цяпер упарта
Чытаем Сартра.
Свидетельство о публикации №111072608542