Уходячи, залишу тоб сл! д

Уходячи, залишу тобі слід,
Щоб ти шукав мене, як лист шукає землю,
Знайшов по осені, проріс яскравим зерням,
Уходячи, залишу тобі слід.

Втікаючи, залишу тобі світ,
Босоніж буду полем сніжним бігти,
З вовками м’яти перші стиглі квіти,
Втікаючи, залишу тобі світ.

Я в помислах тебе не відпущу,
І серцем всім тримати тебе буду,
Хай лине гомін клопітного люду,
Я в помислах тебе не відпущу.


Рецензии