Истэлек

Кемнэргэдер учлап бирэ.
Бишек жырын жырлапкына.
Кемнэрдэн тартып ала.
Кутенэ тибепкенэ.

припев.
Ходай биргэне бик сэбэп.
Икенчелэй  бер уйламый.
Тырышлыгын якшы гэдэт.
Аннамаганы саннамый.

Кемнэргэдер юллар ача.
Чэчкэлэр сибеп кенэ.
Кемнэрдэн урдэн кача.
Булмаган сизеп кенэ.

Куклэргэ алып менсэ.
Дусларын болыт кына.
Жирлэрдэ калганнарга.
Истэлек минуткына.


Рецензии