Привiт алкоголю!
В паніці тихій питання луна,
«Де я, що сталось, як мене звати?»
Відповідала тільки тиша німа.
Біль надриває знов мою скроню,
Хвилина одна – я все згадав,
Я – пив, привіт алкоголю!
Знову завдання вбити життя.
Навіщо? Для кого ж старався?
Втомлений мозок ще раз питав,
Слухай, а може все марно?!
Я- зник! На згадку тільки плита!
Свидетельство о публикации №111072502547
Лариса Баженова 14.08.2011 23:51 Заявить о нарушении