Ти розцвiла для мене...
А заблукала бо є чари -
Сонце закрили чорні хмари,
Щоб не побачила ти дару.
Іди вперед, іди до мене -
В блаженний сад я приведу,
І ті там чари відведу,
І блазнів вижену зі сцени…
Богів Єгипту і Аккаду -
Просив я дати допомогу,
Тобі розчистити дорогу -
До нами вибраного саду.
А в тім саду єдина квітка
У мене серце надихає
І розум мій так направляє
Не випускати її звідти.
Та квітка – ти! І неодмінно -
Я поцілую пелюстки…
Зійдуть кохання паростки
Думки твої чекають зміни.
Струна Безмежжя,
Квітка Щастя,
Предречена мені Богами –
То все є ти! Я обережно,
Торкаюся тебе руками
І чари позбавляю власті.
І зорі нам тоді всміхнуться
Тебе я буду роздягати
І твоє тіло цілувати
Щоб не змогла ти схаменуться…
Щоб «НІ» забула говорити
А лиш летіла до зірок
То передречений буде строк –
Ми чашу млості будем пити.
Свидетельство о публикации №111072500022
Мене не бачив. Іншу квітку рвав.
Ти рятував її від самоти.
Вдихав її, вдихав її, вдихав...))))))))))
Русалка Лая 26.07.2011 14:54 Заявить о нарушении
На клумбі був я у скафандрі
І там я мріяв все про мандри
Як би зустрітися з тобою.
Тобою дихав я і марив…
Я йшов до саду де цвіла,
Бажав я начебто бджола -
З квітки напитися нектару.
Эрос Амурский 28.07.2011 11:52 Заявить о нарушении