Яка!..

Яка жива! Яка спiвуча!
I Серце нiжнiстю кипить!
I Серце сонечком горить!
I про кохання шелестить!
А коли треба i мовчить,
Як та в Карпатах скала-круча.

Невжеж така людина е,
Що вiрно любить i чекае?!
I зранку з сонечком встае.
Що в Серцi е, все вiддае
Тому, кого, кого не знае!

Невжеж така богиня е?!
Чи може так менi здаеться?
Чи може Серце в дзвони б"е,
А Небо звуки вiддае
I надi мною знов смiеться?!


Рецензии