Ти не згориш в польoтi...

Ти не згориш в польоті Лара –
Зірки палають і летять,
Без крил таких як у Ікара -
То просто вогненне життя,
Для серця просто інший вимір!
Лети зі мою і палай,
Бо у зірок окремий Рай…
Для їх життя окремий Вирій!

І звідтіля - моє жадання,
Віра в палаючу любов,
І в неодмінне поєднання,
І в те що в нас єдина кров.
Тече міжзоряна ріка,
Там наші душі в зорельоті,
Допомагає їм в польоті -
Творця даруюча рука.

І правду твоє серце чує –
«Все буде так, як я сказав!»
Ніхто тебе не зачарує -
Я те в скрижалі записав.
Тече міжзоряна ріка –
І течія та к поєднанню,
До неодмінного кохання –
В моєй руці – твоя рука.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.