рве

серденько рве від відчаю та болю,
від неспрвжньої, нечистої любові.
із легень та крові тягне чисте щастя
порожнечу залишаючи назавжди.
біль мене і він лиш ейфорія
й порожнеча зробить власну справу
ти попросиш більше не прийду я
бо води крапля не втамує спраги.


Рецензии