Меродия

Днеска вино аз не пия
Искам малко меродия
Ходих в чичо ми да взема
За  една сериозна тема.

Припев:

Меродия, меродия
Моя китка и  ракия
Аз се пуша и посипвам
На картофите в чиния.

Чичо, ти  ме извинявай!
Айди в къщи  заминавай
Аз съм тука- песни пея
На една прекрасна фея.

Зная аз ти имаш  болка
Мичи тей, ку нямаш булка
Тъй  живота като проза.
Ще помогне магданоза.


Рецензии