Ог рочок

Як під вечір під берізкою
З невеличкою валізкою
Стояв один з ковбасою
Із нарізкою.

Як на кіноплівці
Він пасе тут вівці
І круків лякає.
І когось чекає

Як до нього швидко-швидко йшла
Не блукала і стежки знайшла
Одна дуже файна краля
Самогон несла.

Тай не забариться
Тая молодиця
Має парубочок
Добрий огірочок.

Хай плітки собі, як рій гудуть
Геть усе дівчата віддадуть
За смачненький огірочок
Серце покладуть.

Тай не забариться
Тая молодиця
Візьме в парубочка
Того огірочка.


Рецензии