Наука

Скоро ранок, рипа фіртка
Бо вже в клопоті з темна
Дід мандрує на задвірки
Годувати кабана.

Каже як вже задовбала
Ваша екологія
А моя наука сало
Тобто свинологія.

Зроумів я це наука
Дід мій має рацію
Нищу нею я онука
Навіть радіацію.

Ось вже сонечко на дворі
Гілки гнуться від роси
Хай би було у коморі
Метрів триста ковбаси.

Та накрилося прогресом
Все залізо та бетон
Всі під пресом, та під стресом
Всюди гомін, всюди стон.

Скочу з ліжка, годі спати
Не для слави та рядка
Піду діду помагати
Буду чухати рябка.


Рецензии