Забути...
Любов мою ти бережно тримав в руках.
І в раз сльоза з'явилася нізвідки,
Як та роса на ранніх пелюстках.
Та знала - дощ душі не без причини,
Гіркі вони, болючі і гарячі.
І сердце моє знову не спочине,
Кохає - і тому нестерпно плаче.
Вночі у небі зорі сяють срібно,
Я полечу до них охолодити жар.
Забути все, що називала рідним,
І стати однією із примар.
Свидетельство о публикации №111072206841
Доброї вдачи тобі - "Ангелочок"
Mygrin 23.08.2011 11:17 Заявить о нарушении