щасти
об байдужості твоєї стіну,
я знаю
я витягнув коротку соломину
та не сподівайся -
як тоді уже не буде
дарма не намагайся
я не пробачу,
запишу і не забуду
не розбудиш
для тебе я навіки сплячий
німий, глухий, незрячий,
вже байдуже
зробила вибір
слова пусті не в'яжуться
втікла кудись довіра
можливо й не згадаєш -
це не так важливо
там, де нас нема -
нас і не буде
а тут навіки крига
Свидетельство о публикации №111072204194