цi плями на твоэму обличчi
i знов недоторканний день
цi клятi озноэнi звички
мов знову жахливий той день
повертаеця вспять
i не може болiти
ти чекаешь на мене
як захопленi дiти
а я жахом томлюсь
моя вбивственна звичка
коли знов повернусь
я кохаю тебе
я захопленний мрiэй
но в цiх безпечних думках
моя бiль не слабiе
коли знов повернусь
ця даремная звичка...
бути поруч з тобой
вiдчувати кохання
в неможливостi той
лише бiль сподiвання
я кохаю тебе
я захопленний мрiэй
но в цiх безпечних думках
моя бiль скаженiе
Свидетельство о публикации №111072100974