Зал чекання, ,на украинском языке, ,

Я запізнилася на потяг,
І речі вже здала в багаж.
А на пероні холод, протяг
І в легкій сукні б'є мандраж.

Запорошив сніжок волосся,
Мороз за плечі обійма.
Невже мені лише здалося,
Що зараз літо?.. Ні. Зима.

Сніжинки падають у танці,
Чимдуж вкривають колію
І вже не буде видно вранці,
Далеч непізнану мою.

В руці зім'ятий  залишився
Квиток на мрії і бажання…
Але вокзал не зачинився,
І ще відкрито зал чекання!


Рецензии