Лабiринт, ,на украинском языке, ,

Світло невпевнено палало.
Вогник згасав і мерехтів.
Це моє серце заблукало
У лабіринті почуттів.

Воно ходило вже ліворуч,
Та шляху не могло знайти.
І повертало вже праворуч -
Забракло сил уже брести.

Кілька разів назад вертало,
Вперед наважилось піти,
На перехрестях міркувало,
Та й досі не сягло мети.

Серце тріпоче, завмирає…
Але і досі ще блукає.


Рецензии