Дискограф я гурту Бумбокс

«Одна» сидітиме біля вікна дівчина,
Та все «Супер-пупер», «Хвилюватися немає причин».
Ти так хочеш почути, що надійшов «E-mail»,
По тєліку «Рожеві сиропи» і в кімнату закриті двері.
Ти «Наодинці» і розумієш «Ким же ви були»,
Поставила собі «Діагноз» і намагаєшся втекти від самоти.
«Поліна», ти заплітаєш «Квіти у волосся» уночі,
І він тебе «Тримає», й не «Віддає», хоч кричучи.
І зараз він на працю дуже сильно наполіг:
На «Бобіку» з «Концертами» покаже «Що він зміг».
«Якщо» сьогодні «Королева» ти для нього,
То це вже «Happy end», «Зима» не скоро…

21.04.2010


Рецензии