Про пол тику

Нам так набридла ця політика безплідна,
І Тимошенко, Янукович, Леонід...
І Україна наче та якась не рідна,
Не пережить нам наче цих нестерпних бід.
Ми робим кроки то на ліво, то на право...
І знов залежим від Росії як не як...
І вже на думку свою я не мою права...
І як нам далі жити? Як? Ніяк!
А відповіді не діждешся ти від влади,
Оце така у вірші тут мораль...
Не може дати влада собі ради,
І навіть президент у нас москаль...

28.02.2010


Рецензии