кожну мить

Вона була єдиною для нього
у цілім світі, серед тисяч інших.
Він кожен день молив за неї Бога,
щоб той давав їй лиш легкі дороги,
щоб було щастя й все було до змоги.

…І щоб ніколи їх не зводив більше…

Він помирав… І лікарі були безсилі…
…бо штучне серце не прижилося… «Терпи» -
благав себе…
Своє ж віддав він милій.
Щоб їй жилось обрізав собі крила.
…І серце билося тихіше, через силу…

…І /\ кожну \/ мить /\ чекав \/ коли /\ воно \/зупи---------
©~SIrena~
14.06.2011г.


Рецензии
Прям Данко, однако.

Снежко Александр   25.02.2012 17:07     Заявить о нарушении
я еще и не такое придумаю))

Ира Сирена   25.02.2012 19:13   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.