Эллэ намус беткэндер
Ахры заман житэдер.
Хатын кызлар чалвар киеп.
Тэмэкелэр тартадыр.
Астан оскэ килде донья.
Куреп йорэк кысадыр.
Итэклэре шундый кыска.
Кызыл, биткэ тошэдер.
Алып бара кая донья.
Эллэ намус беткэндер.
Азат хатын булуындан.
Ятсызлыкка житкэндер.
Свидетельство о публикации №111072006872
Ямалеев Марс 30.07.2011 07:46 Заявить о нарушении