Hello my friends, dear

(анонс с моего сайта написанный после продолжительного молчания)

HELLO MY FRIENDS, DEAR!
DON’T YOU  FORGET ME HERE?
DEAR LADIES AND GENTLEMEN!
(excuse, I have changed normal way
As improvement for rhymes, it’s key)
GENTLEMEN AND LADIES
LET ME INTRODUCE
TO SOMEBODY OLDIES
TO SOMEBODY NEWS…


Рецензии