Иске чуен чулмэк
Ераклардан кием.
Э мин ыштансыз.
Иске чулмэк Чилэбедэн.
Кичэ алып килдем.
Нигэ кирэге бар.
Сорау бирерсез сез.
Бэрэнге пешерсэм.
Исен сиэеп
серен белерсез тиз.
Шул чулмэктэ пешкэн.
Ашлар ашалган куп.
Энкэйнен кулыннан.
Уткэн куп куанып.
Утын эзерлэдем.
Эткэй белэн жэен.
Усак белэн имэн.
Зирек белэн каен.
Хезмэт керткэндер кем.
Шул чулмэккэ.
Алып кайттым Чилэбедэн.
Мичсез оемэ.
Купме хезмэт итеп.
Чулмэк онытылды.
Заманасы утеп .
Тормышлар кителде.
Свидетельство о публикации №111071908318
Лилия Еменгулова -Валиуллина 18.08.2011 21:16 Заявить о нарушении
Я к сожалению мыслю на русском.
С уважением Фаниль.
Фаниль Асфаров 18.08.2011 21:59 Заявить о нарушении
Лилия Еменгулова -Валиуллина 18.08.2011 22:36 Заявить о нарушении