Свiтанок на Купала

Коли ти просто – сонця око на сході
Коли осанна – пісня солов’я
Коли краса дарує силу вроді
Коли ти важиш більше чим ім’я

Коли ти просто – неба океан
І білий голуб – диригент у піднебессі
Ніж роси, що розітнув коан
Твій щит вінчає герб твоєї честі

Коли ти дух роси – сивий туман
Коли скріпляє вузи тінь строката
Хазяїн літа – лік меридіан
Ти святиш воду, що була жива та


Рецензии