Хованки

Небезпечні ігри
У хованки.
Погляди. Доторки.
Солодко.
Випадкові у спогадах,
У життя, що вже пройдені.
Оф-лайн, за мережею
Випадковими фотками
Самі придумали, самі обмежили.
Що забули – домріяли.
І не в душу не в тіло ми
Не ввійдем – тільки хованки,
Інтонації, доторки,
По дотичній за поглядом,
Але глибше ніколи ми
Що могло – то все пройдено
Просто, солодко…
25.12.10


Рецензии